fodboldtrøjer

slutte sig til eliten indenHan viste det ved trygt at bore hjemmetManchester United Trøje, Arsenal Trøjeholland var i fuld kontrol i fodboldtrøjer tilbud midtbane i det 67. minut


Han viste det ved trygt at bore hjemmet straffen, der fik sit land i kommando med 11 minutter på uret - den perfekte start på et afgørende spil foran et hjemmepublikum, der vides at skifte mening med vinden.

Holland var i fuld kontrol i første halvleg og begrænsede Østrig til kun et langskud fra langt uden for feltet fra Martin Hinteregger, og det var mere et tegn på frustration end noget andet.

Holland skulle have været hjemme og slange til halvleg, og bekymringen for træner Frank de Boer er, at forsvareren Matthijs de Ligt's tilbagekomst gjorde dem så meget strammere på bagsiden, men de spildte chancerne for at få sejren syet så meget tidligere.

På 24 minutter lagde Depay et skud i sidenettet med gift, hvilket tyder på, at han var ivrig efter at fortsætte sit frugtbare løb med at score i øjeblikket Manchester United Trøje.

Efter at have gået glip af de sidste to store turneringer, er hollænderne på mission for at slutte sig til eliten inden for europæisk og verdensfodbold.

Måske er det det brændende ønske om at genetablere sig selv på toppen, hvilket fik den Barca-bundne stjerne til pludselig at miste sin cool foran målet i slutningen af ​​et fejende hollandsk træk, som fortjente belønning

Fußballtrikots.

En kæmpe diagonal bold blev pumpet frem af Crystal Palaces venstre back Patrick Van Aanholt til kæmpe angriber Wout Weghorst ved bruddet i den østrigske kasse arsenal trøje.

Wolfsburg -mandens internationale naivitet viste sig, da han valgte at placere bolden på tværs af feltet på seks yards til Depay i stedet for at sprænge den i bagenden af ​​nettet.

Endnu mere forvirrende var Depays fumling, da han blot skulle trykke ind til mål nummer to for kun at slippe sit venstre fodskud og sende bolden over baren voetbalshirts Outlet.

De Boer havde hovedet i hænderne, ligesom Depay og hele det hollandske hold havde, fordi det ville have været nok til at lægge de ked af østrigerne i seng og gøre anden halvleg til et krydstogt.

Depay har været dødbringende i orange for nylig-et straffespark mod Georgien i den sidste opvarmningskamp før turneringen og to mod skotterne i en venskabskamp, ​​der omfattede en sidste minuts ansigtssparende udligning i en 2-2 uafgjort.

En tidligere double mod Gibraltar betød, at hans tillid ikke burde have været i tvivl. Ikke ligefrem glitrende modstand, men da så Østrig ikke meget bedre ud i betragtning af deres dårlige præstation i første halvleg.

De samledes i anden halvleg, men håbet om en fightback sluttede, da Depay hookede en fantastisk aflevering over high-line på Østrigs midtbane i det 67. minut.