billiga fotbollströjor


Matt Ingram hade fumlat Lee Buchanans


Fotbollströjor Sverige, Barcelona Tröjabaldock, som bara anslöt sig designa egna fotbollströjor tio mästerskapsspel

Sam Baldock gjorde ett debutmål för att ge Derby County sin första mästerskapsseger för säsongen med en smal vinst på Hull City.
Baldock, som bara anslöt sig till Derby på tisdagen, var till hands från nära håll i den 57: e minuten efter att Matt Ingram hade fumlat Lee Buchanans första insats.
fotbollströjor sverige Seger var ett bra sätt att studsa tillbaka för Wayne Rooney's Rams efter att de släppt in mål i den 91: e och 100: e minuten för att förlora på Peterborough på lördag.
I ett desperat sökande efter en vinnande formel överlämnade Rooney debut till anfallaren Baldock och fd Englands försvarare Phil Jagielka, som båda har tecknat kortsiktiga affärer. För Jagielka, 39, var detta ett första mästerskapsspel sedan april 2006, då han var med Sheffield United.
barcelona tröja Rams växte in i spelet efter en ljus start från Hull och de var nära att ta ledningen när den polske kantaren Kamil Jozwiak tog sig in på Nathan Byrnes långa passning och slog in i stolpen.
billige fotballdrakter Den tidigare Manchester United -mittfältaren Ravel Morrison nekades sedan sitt första Derby -mål med en fin räddning från Ingram.
Men det viktigaste ögonblicket kom när Baldock slog till i andra halvlek för sitt första mål sedan juli 2020, efter att ha missat att göra mål i 23 matcher för Reading förra säsongen.
Tigrarna kastade på den tidigare Derby-mittfältaren Tom Huddlestone som ersättare för sin andra besvärjelse på Humberside, men han kunde inte inspirera sina nya lagkamrater.
Och med att ramarna slängde ledningen i sina två första matcher höll Jagielka, tillsammans med mittpartnern Curtis Davies - en sammanlagd ålder av 75 - ut för ett första nollresultat på tio mästerskapsspel.

manchester united tröja barn