Billige Fodboldtrøjer Børn
karriere sandsynligvis have gjort handlen


Manchester United og Manchester City var i


Ajax Trøje, Real Madrid Trøje



disse drømme kan dog nu billige fodboldtrøjer sommer i stedet imens

Manchester United og Manchester City var i høj alarmberedskab, da der kom en rapport om, at Bayern Münchens målhandler, Robert Lewandowski, ønskede at finde en ny udfordring. Disse drømme kan dog nu blive sat på hold, da de bayerske giganter angiveligt er i ingen stemning til at lade deres talisman gå.
Lewandowskis exit ville efterlade et gigantisk tomrum i deres trup, da han har scoret en latterlig 106 mål i 89 kampe i løbet af sine sidste to-og-lidt sæsoner i Bayern.
I løbet af den tid har han uden tvivl været den bedste spiller på planeten eller i hvert fald den øverste hund foran.
ajax trøje På den baggrund er beslutningen forståelig fra Bayern, såvel som det er Julian Nagelsmanns første sæson ved roret, og det ville være et stort spark i tænderne at miste sin bedste spiller, før han overhovedet er blevet komfortabel i varmestolen.
En Bundesliga -titel vil sikkert komme fra både Borussia Dortmund og RB Leipzig, så Bayern skal bruge al deres ildkraft for at sikre endnu en sæson i toppen.
Ligesom United, City, Tottenham og Arsenal vil blive skuffede over nyhederne, da de alle snusede rundt på transfermarkedet for en angriber i sommer.
real madrid trøje Ingen af ​​disse sider foretog konkrete tilgange til Bayern angående Lewandowski, men det faktum, at han definitivt er ude af bordet, vil ikke desto mindre stikke.
fotbollströjor Alligevel ville udsigten til at hoste et sådant astronomisk gebyr for en angriber i bagenden af ​​sin karriere sandsynligvis have gjort handlen til en ikke-starter.
Ud af Premier Leagues tunge hitters har City det mest desperate behov for en angriber, der ikke har underskrevet nogen erstatning siden Sergio Agueros exit.
Spurs kan også tvinges til en sommerstrid, hvis Harry Kane forsegler sit længe ventede træk til Etihad.
Arsenal har antydet en omblanding i de seneste uger, selvom ingen af ​​deres etablerede angrebsordre endnu har forladt klubben.
United, bevæbnet med Edinson Cavani og Mason Greenwood, er tilsyneladende mere tilbøjelige til at få deres tjekbog ud til en ny frontmand næste sommer i stedet imens.













real madrid matchtröja
messi drakt
milan tröja
maglia napoli bambino
Magliette Inter Milan
PSG Paita
Jalkapallo pelipaita Sevilla
Barcelona Drakt
maglietta juve bambino
Atletico Madrid Trøje
prima maglia milan